Intervju med ledaren för fotbollsprofilen

Steve Posch, Ansvarig för profilen: Fotbollsprofilen
Hur länge har profilen funnits?
- Profilen har funnits sedan 2005?

Vad undervisar i på Engelbrektsskolan?
- Jag undervisar iSamhällsorienterande ämnen samt Idrott & hälsa och Kost inom Fotbollsprofilen.

Hur länge har du jobbat på Engelbrektsskolan?
- Jag har jobbat på Engelbrektsskolan sedan 2007.

Det bästa med Engelbrektsskolan?
- Människorna här, både elever och kollegor, samt att vi genom våra olika profiler har möjlighet att väva samman elevernas talang och intresse med vår skolverksamhet.
Vilka skolämnen fördjupar man sig i inom profilen? Idrott & hälsa samt Hemkunskap.

Vilka vänder sig profilen till?
- Alla som tycker om och utövar fotboll och som vill utvecklas inom fotbollen.

Vad har du för vision med profilen på kort och lång sikt?
- Att genom profilen få elever som får ett livslångt intresse för fotboll och utveckla och utbilda eleverna både inom fotboll och skolans övriga ämnen.

Vilka samarbetspartners har profilen och vad innebär det konkret för eleverna och undervisningen?
- Vi samarbetar med Djurgårdens IF som står för instruktörerna och säkerställer kvalitén inom verksamheten. Detta innebär att att eleverna får bästa möjliga tränare som fokuserar på utveckling inom fotbollen för varje enskild elev.

Mejladress:steve.posch@stockholm.se
Mobilnummer: 0761245436