Ian årets skol-stipendiat!

Stipendiet delades ut för fjärde året. Denna gång föll valet på Ian Brusewitz, en elev som likt de flesta på Engelbrektsskolans fotbollsprofil, spelar i Djurgården. Ian tillhör Djurgårdens U16 trupp, ett lag som haft en bra säsong hittills, med spelare som på ett skickligt och ambitiöst sätt balanserar skolgång, fotboll och fritid, tränar hårt och som nått positiva resultat under inledande delen av serien.

Djurgården delar ut sitt stipendium inom ramen för det mångåriga och framgångsrika samarbetet med Engelbrektsskolan. Stipendiet ska uppmärksamma och premiera en elev på fotbollsprofilen som under läsåret tränat med en hög arbetsinsats och koncentration i skolträningarna, varit en god kamrat under året och nått positiva studieresultat.

Stipendiet delades ut under Engelbrektsskolans sommaravslutning av akademichefen Christian Gentile som representerade Djurgården under avslutningen. Eleven som tilldelas stipendiet får följa Djurgårdens Herr- och Damlag under en matchdag hösten 2018.